V čem je dobré titanové nádobí

Titanové nádobí je nádobím budoucnosti. Klasické teflonové pánve překonává hned v několika směrech a je pravděpodobné, že do budoucna teflon, v takové podobě jak ho známe, úplně vytlačí z trhu.

V čem je titanové nádobí lepší?

Je odolné.

Titanové nádobí má kovuvzdorný povrch, takže odpadá starost, jestli ho vidličkou nebo lžící poškrábete. Titanové nádobí je rovněž odolné proti nárazu. Je vyrobeno ze slitin, které zaručují, že i při pádu na podlahu se nezdeformuje. Nevadí mu ani prudké ohřátí a zchlazení. Dno se nikdy neprohne ani nezdeformuje. Plastová držadla jsou ze speciálního plastu, odolného až do 260 stupňů Celsia.

Je zdravé

Titanové nádobí neobsahuje žádné zdravotně závadné materiály a nic při zahřívání nevylučuje.
Můžete na něm smažit bez tuků a pomocí skleněných nástavců vařit v páře, při zachování všech vitamínů.

Je úsporné

Slitina hliníku je vynikající vodič, který velmi rychle akumuluje teplo a navíc si toto teplo dokáže dlouho uchovat. Díky zesílenému dnu můžete po rozehřátí plotýnku ztlumit na minimum, nebo úplně vypnout a pokrm dovařit bez použití energie. Dno se nikdy nezkroutí, proto máte jistotu, že vždy bude přijímat energii rovnoměrně.

Je snadné na údržbu

Nádobí není nutné umývat běžným způsobem. Umývá se tepelným šokem. Postačí, když na rozpálenou pánev nalijete studenou vodu. Nečistota se vysráží a pánev je umytá.

Je universální

V pánvi můžete nejen smažit, ale také zapékat, dusit, vařit, péct na sporáku i v troubě. Lze ho použit na plynovém sporáku, elektrickém a sklokeramickém. Nově je i titanové nádobí se speciálně upraveným dnem vhodné pro indukční vaření.

Tisknout



součást prodejen v síti ETA


© 2024, Prodejna ETA elektro – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing